Cârnati cu cașcaval

Este o specialitate de cârnaţi de  mărime mai mică. Este un produs semi-preparat, afumat, bine condimentat, uşor picant.

Ingrediente: pulpă de porc, grăsime, condimente, aditivi și excipienți. Alergeni: lactoza, soia

Termen de valabilitate: 20 zile.

Greutatea: 8-10 de bucăţi într-un pachet cu o greutatea în jur de 0.5  kg. Deci o bucată are aproximativ 48 grame.

Sugestii de preparare și consum: se poate frige la grătar, dar recomandăm și fiert, cu un pahar de vin alb. Se potriveşte cu felurile de mâncare calde din cartofi: cartofi prăjiţi sau pireu. De asemenea, cu diferite legume soté: mazăre, fasole, ghiveci. Poate fi şi fiert, la foc mic timp de zece minute, dar nu în apă clocotită, pentru că îşi pierde aroma. Atunci când îl frigem este important să nu-l crestăm, pentru că astfel se elimină aromele. Înainte de consum se recomandă un pahar de ţuică şi un vin bun de casă.

Păstrare: 2-8 °C