Cârnaţi grill

Este o specialitate de cârnaţi de mărime mică. După cum arată și numele, este ideal pentru prepararea la grătar. Este un produs semi-preparat, afumat, bine condimentat, uşor picant.

Ingrediente: pulpă de porc, grăsime, condimente, aditivi și excipienți. Alergeni: mustar, soia

Termen de valabilitate: 25 zile.

Greutatea: 8-10 de bucăţi într-un pachet cu greutatea de în jur de 0.5 kg. Deci o bucată are aproximativ 48 grame.

Sugestii de preparare și consum: se poate frige la grătar, împreună cu mititei, cu o bere rece în aer liber. Se potriveşte cu felurile de mâncare caldă din cartofi: cartofi prăjiţi sau pireu. De asemenea, cu diferite legume soté: mazăre, fasole, ghiveci. Poate fi şi fiert, la foc mic timp de zece minute dar nu în apă clocotită pentru că îşi pierde aromle. Atunci când îi frigem este important să nu-i crestăm, pentru că astfel se elimină aromele. Înainte de consum, se recomandă un pahar de ţuică şi un vin bun de casă. În afară de bere, merge bine cu un vin alb sec.

Păstrare: 2-8 °C