Cabanos

Este o specialitate de cârnaţi subţiri și lungi, care se deosebesc prin forma sa. Este fiert şi afumat, iar apoi umplut în intestine comestibile.

Ingrediente: pulpă de porc, grăsime, carne de vită, condimente, aditivi și excipienți. Alergeni: muștar, soia

Termen de valabilitate: 20 zile.

Greutatea: o bucată are 140 grame şi într-un pachet intră 10-12 bucăţi, cu  o  greutate de 1,4 kg.
Sugestii de preparare și consum: în antreuri (bucăţi mici de 5 cm, cu vârful  tăiat), se poate consuma fript cu pireu de cartofi, sau în gulaş. Poate fi consumat învelit în aluat de pâine şi gătit la cuptor. Aluatul de pâine preia gustul specific al cârnaților. E important ca atunci când îi frigem să nu-i crestăm, deoarece astfel se elimină aromele.

Păstrare: 2-8 °C